Script Issue

DeletedUser3951

Guest
This issue is being looked into at this time and we appreciate your patience.
 

DeletedUser4067

Guest
got the same problem on chrome , changed to firefox , it's doing it on that browser too , I have sent a ticket
EN24 , every button I see code nothing else.
 

DeletedUser4458

Guest
Containers broken all of the variable names are showing on Firefox,Chrome,Chromium,Waterfox, havent tried opera,safari or Internet explorer
 

DeletedUser1375

Guest
Same here on yburg and valkenburg.
Browser: Chrome, Version 56.0.2924.87 (up to date)

Some nice screens of the problem in the spoiler:

 

DeletedUser4470

Guest
Yeah, I'm getting this now as well, it's been plaguing me all day.
 

DeletedUser4126

Guest
are the developers planing to compensate us for this? Can not farm like this and time is money.......
 

DeletedUser2616

Guest
approaching a 4-day long weekend

game shits itself

guess i'll be spending my time on something that works :^)
 

DeletedUser3635

Guest
Try clearing your cache, and then re log in and it appears both my worlds are now ok, [25,26]
 

DeletedUser4067

Guest
broken on 5 browsers for me , cleared cache does nothing if you got it working don't refresh
 
It's been almost 24 hours now and still no response from the devs as to what's happening.

Can any of the mods give us an update as to what's going on, please? And not the usual "We're aware of the issue" etc.

On other threads there has been much discussion about improving communication to us, the paying players, this is an ideal time to test it out.